Sunday, October 16, 2005

Вест од „Најди“
Ќе го цитирам уредникот на Најди:
Anastas, odi na najdi i vidi koj sajt sum go dodal. Triumf na tehnologijata na Najdi, nitu Gugl, nitu samite na sajtot ne go nudat toa. :)
Леба ми, добар потег за сите спортофили или бар заинтересирани за спорт. Тука за да видите за што станува збор. Можеби содржината не е нешто посебно, ама еве ви за прв пат систематизирани вести од спортот на македонски.

4 Comments:

Anonymous Petar said...

Колку да нема забуна, новото е што весникот Македонски спорт е индексиран на Најди. Инаку од пред неколку дена и Формула 1 на Табаковски е на Најди.

10/16/2005 07:05:00 pm  
Blogger Karakash said...

И?

10/16/2005 10:27:00 pm  
Anonymous Petar said...

„И“ што?

Karakash Hat gesagt…
И?

10/16/2005 11:32:00 pm  
Blogger Shepard said...

нишо бе, уживајте :)

10/17/2005 02:03:00 pm  

Post a Comment

<< Home