Wednesday, January 18, 2006

Кој на кого личи, каде што застанавме
Рики Дејвис и Андре 3000 од Ауткест
Џорџ Карл и Дик Соломон, овај Џон Литгоу
Чонси Билапс и Паф
Ештон Корвер (еден чоек е)
Диркулес и Бери Пепер (има глумено у Спасувањето на војникот Рајан, мислам)
ПРЕТХОДНИ ИЗДАНИЈА НА ИСТАТА РУБРИКА: кец, двојка, тројка
Шепард се врати од подолгата повреда. Ќе игра и со една рака ;)

8 Comments:

Blogger beto # 6 said...

Леле стварно ова со Џорџ Карл и Дик Соломон од таа сеијата 3rd rock of the sun колку си личат еј!

Овој постов ме возуди....дека доле пишуе ...posted by SHEPARD.Aj airlija

1/18/2006 11:58:00 pm  
Blogger Shepard said...

а шо пишуе бе смор? ;)

ајде пишуј некој текст.

имаш норма од 5 асолни текста. после ќе ти даам акцес. бива?

1/19/2006 01:02:00 am  
Blogger kole said...

ne znam dali go ima u drugite galerii,ali chris paul na slikita od http://www.nba.com/playerfile/chris_paul/index.html e isti so samuel eto,neli????

1/19/2006 12:03:00 pm  
Blogger beto # 6 said...

Шепард, тоа нормата на мене се однесуеше???
И да бе ствано Ето личи со овој...Пол.Ххаха и тоа многу!

Шепард чекам одговор.

1/19/2006 06:39:00 pm  
Blogger Shepard said...

da be, na tebe.

radi porakata ова.

ајде, и ти нешо да напраиш со твојот живот ;)

1/19/2006 07:19:00 pm  
Blogger Beto said...

Proveri mejl.odma.

1/19/2006 07:25:00 pm  
Blogger Beto said...

proveri go shepard@mail.net.mk!

1/19/2006 07:31:00 pm  
Blogger Karakash said...

А коа ќе завршиш со тестот кај Шеп, кај мене на проба.

1/19/2006 08:12:00 pm  

Post a Comment

<< Home