Saturday, November 12, 2005

Кој на кого личи #1
Сабонис и Реј Лиота
Мемо Окур и Мр. Биг
Сем Кесел и Голум
Дониел Маршал и Лудакрис
Марк Кјубан и лошиот император од „Гладијатор“ (има на листата уште 30-тина компарации, не се секирајте, не е ова се`)

6 Comments:

Blogger Karakash said...

ekstra:))))

11/12/2005 05:56:00 pm  
Anonymous laf said...

ОК, сликиве се супер :), меѓуота пишувам за нешто друго...
Што се случи со денешниот протест пред Зора? Се одржа ли? Јас, поради мојот шкарт биоритам, се разбудив во 12:30 и 5 мин. подоцна бев од другата страна на "Партизанска", меѓутоа не видов никого пред просториите на Зора...
Има ли нови информации на тема Зора и NBA?

11/12/2005 06:33:00 pm  
Blogger Shepard said...

Немаше протест пошто немаше луѓе.. ја бев со уше двајца во 12 и никој друг не дојде.. влегов и се испокарав и изглеа ЌЕ НЕМА НБА НА ЗОРА..

РАКА ИМ ДАВАМ НА СИТЕ ШТО СЕ ПРИЈАВИЈА!

Лаф, друг пут, на помини замини, влагај им, и ти и сите, јадете им гомна, замарајте ги, вртете им на телефон, од нас зависи. Сеа иам испити, ама еве, ако се договориме да се збереме, ќе идеме, ќе инсистираме да дојдат тие директор/миректор, ќе го излупаме, ќе им искршиме инвентар и да видам дали ќе продужат вака..

СИТЕ ЈАКИ НА ЗБОР НИКОЈ НА ДЕЛО!

11/12/2005 08:42:00 pm  
Blogger beto # 6 said...

Риспект Шепи,стварно е така...зашо така на постот за зора имаше 30 и кусур коментари а 2ца дошле како што викаш....треба луѓето од карпош малце да сте посложни иначе нема ни хајлајтс од нба да видите.Шепи ја имаш мојата морална и логистичка подршка:-)

11/12/2005 08:52:00 pm  
Anonymous laf said...

Shepard, може да кажеш покенкретно кое им е објаснувањето зошто не ни пуштаат NBA? Што ви кажаа сабајлево?
Јас ќе им поминам повторно од понеделник.
Инаку, еден мој другар разговараше со нив во петокот, и му рекле нешто како:
- "Ако пуштиме таков канал ќе треба многу пари да им плаќаме на нашиве телевизии (читај А1, Канал 5 и др.) бидјќи кога ќе има нешто гледачите тоа ќе го гледаат на странските канали, а не на нашите."
"Затоа", му рекле на другарот, "можеби ќе пуштиме Оrbit ESPN, бидејќи тоа што тие го даваат го нема на нашиите телевизии."
Ако е така, што не пуштат NBA+? Тие даваат само NBA, така да нема на ниту една наша ТВ да и ги одземаат гледачите (единствено можеби на Канал 4 во случај тие да пуштат NBA, како што има некои најави).
А еве гледаме нема ни Orbit.
Добро... јас и порано напишав - Telekabel доаѓа во Карпош после Нова Година. Веднаш ќе ги откачам Зора.
Ајд' поздрав.

11/12/2005 09:04:00 pm  
Blogger Shepard said...

лаф, кај да е пак ќе постирам. т.е. да зборам првин со одговорните. озбилен сум. ќе вииш тогаш.

И СЛЕДНИОТ ПУТ АКО СЕ ДОГОВАРАМЕ, ДОЈДЕТЕ. НЕМА ДА ВИ СЕ СРОНИ БИСЕРОТ ЗА ПОЛА СААТ ВРЕМЕ!

11/12/2005 10:00:00 pm  

Post a Comment

<< Home