Sunday, November 06, 2005

Коа чоек нема кај да глеа..
Малце графички дизајн. И двете се праени од мене. Чарли Вилануева ви е за позадина, Џош Смит за постер. ОГЛАС: Праам позадини по порачка! Цена поволна! Шифра: Шеп пс. Сеа видов дека кај Чарли не сум стаил лого од МакНБА.. срање.. али на сите шо ќе ги праам, ќе стаам и лого!