Monday, November 28, 2005

Кој на кого личи #3
Кириленко и тој фраерот од Роки
Рашид од Детроит и Рашид од Сауди Арабија
Кевин Мекхејл и Чудовиштето на Франкенштајн.. ебате Дракулата..
Гери Пејтон и Дон Чидл
Џеф Ван Ганди и Дејвид Палмер
Претходниот дел тука.

4 Comments:

Anonymous laf said...

Hej, toj so McHale e cudovisteto na Franekenstein... ne grofot Dracula.
;)

11/28/2005 06:39:00 pm  
Blogger Little said...

Највише ми личат Гери Пејтон и Дон Чидл мада и McHaLe (како шо го пишал овој над мене) си личи со дракулата.

11/29/2005 10:55:00 am  
Blogger марче said...

a komparacija sten van gandi i ron dzeremi? :))

12/01/2005 07:28:00 pm  
Blogger Karakash said...

Bajato, nema potreba, toa go imase u sekoj tekst do sega za Majami.

12/01/2005 09:28:00 pm  

Post a Comment

<< Home