Saturday, November 12, 2005

NBA Macedonia во „Ентер“
Изненадно, денес блогов го даваа во „Ентер“ на А1. Фина реч, и пријатно изненадување. Не бевме обавестени (среќа што ја видов рекламата, а плус и начув малце нешто пред тоа - фала Филип за поручето, и Гижо за појаснувањето). Идеме напред а? :)

5 Comments:

Blogger beto # 6 said...

Епа честито јави се у а1 побарај видео од тоа,па стаи го на странава.Нека ви се множат.Абе може дојде време да ме прогласите за најголем читач,коментатор, и гомнојадец на странава.А?

11/12/2005 08:57:00 pm  
Blogger Karakash said...

Си, само продужи така. Тоа ќе го напраиме на посебна церемонија:)

11/12/2005 09:56:00 pm  
Blogger beto # 6 said...

Знам дека за мене и церемонија следува.До сеа глеав едно двд DUNKS ми го даде еден другар од клас.Многу е добро има се со куцање што е поврзано.Па Доминик добро ја куцал...мора да ти признаам

11/12/2005 10:16:00 pm  
Anonymous Anonymous said...

Честитки и од мене, ама како што стигаат признанијава, страв ми е некој адвокат од НБА да ве види и да почне со проблеми за слики и сл. Во склоп на тоа, гледајте во некој вистински миг и официјална соработка да остварите. Само напред дечки.

11/12/2005 10:24:00 pm  
Anonymous bodan said...

EJ da nesum mnogu star za blogov ovde se spominja klasoj a ja maturirav 95god. ama se tesim so toa sto nba e mnogu postara.SHALA mala,ajde cestito pa sledna nedelja na CNN i naslovna GOOGLE.

11/13/2005 02:06:00 am  

Post a Comment

<< Home