Monday, December 12, 2005

Ракавицата напука бројки
Во петокот, во поразот од Денвер, плејот на Мајами стана единствениот активен играч во Лигата со 1000 утакмици со над 10 поени. Со Денвер постигна 13 за 38 минути. Доволно да направи мајлстоун. Инфово онака, ни клизна, па док не е казно да честитаме.

3 Comments:

Blogger beto # 6 said...

Aj be pa ovoj neka ide u penzija...

12/13/2005 09:00:00 am  
Blogger Latifovich said...

Овај што му фали на човекот со вакво нешто не може да се пофали секој, него кога почнува ова fantazy

12/13/2005 02:31:00 pm  
Blogger Shepard said...

abe pochna fantasy.. idi logiraj se, proveri si ekipata

12/13/2005 04:33:00 pm  

Post a Comment

<< Home