Wednesday, June 14, 2006

Една слика, 42 поена, 1000 збора
Ако се прикаже графички текот на утакмицата ќе се добие синусоида.. Шек почиња Чембрленовски, Шек се губи, пркнува Далас, се јавува Вејд, Далас колабира.. Ако не сте го гледале, тешко некој би ви го објаснил.. Јас гледав ФИНАЛЕ.. а Далас конечно изгуби кога Хауард даде и 20+ поени.. Вејд убаци 42.. и не е до 42-та, практично ја реши текмата со дефанзивен потег.. А Новицки.. е Новицки шитна.. што е право, право е. Јас сум сеуште под импресии, покасно со деталите. Иначе Мајами имаат ХОТ плесачици.. уууу.. бррррр..

3 Comments:

Blogger retry said...

Nishto druzhe, spored igrata shto ja vidov i na tretava, sega sum povekje od ubeden deka Dallas zemaat titula. Loshoigraa Miami, a Mavs imaa dobiena utakmica.

6/14/2006 08:45:00 am  
Anonymous bodan said...

I ja sum pod impresii.Svaka cast.

6/14/2006 07:41:00 pm  
Anonymous observer said...

ja ne gledav ...

6/14/2006 11:10:00 pm  

Post a Comment

<< Home