Tuesday, January 31, 2006

NBA.com Retro
пред 2 години..
пред 5 години
пред 10 години Now (клик ту инларџ на сликите)

4 Comments:

Blogger beto # 6 said...

Ја почнав да идам на нба.ком пред 5-6 години така да ми текнуе на тоа од пред 5 години.А тоа од пред 10 страната...катастрофа!:)))
Мојот блог е дупло боље...ама тоа биле времиња сеа нба има ептен софистициран сајт,кај шо моеш да правиш многу ствари...

1/31/2006 10:46:00 am  
Blogger Karakash said...

За едно десет години ќе праиме вака и за МакНБА:)

1/31/2006 08:15:00 pm  
Anonymous bodan said...

Amin.

2/01/2006 12:03:00 am  
Anonymous Ivica said...

Sto bi rekol Bodan, amin:))

2/01/2006 02:59:00 am  

Post a Comment

<< Home