Saturday, September 30, 2006

Таксират!
„На сета моја елоквентност можам да кажам само.. голема трагедија..“ Трагедија, како за кошарката воопшто, така и за целата забавна индустрија.. Раскин од апокалиптични димензии.. Може да се очекува повторно дрмање на цените на нафтата, нови протести во Франција.. ЛеПен и другарите трљаат раце.. Тони веќе не е Лонгорија.. иако Заза и натаму е Пачулија.. Ева и Тони.. у прешкртано срце.. рана ми се отвори.. Сан Антонио веќе не се Спарси.. ни Данкан не е Робот.. ни Поп не знае што да каже.. сите се забезекнати.. Тешко и горко..

4 Comments:

Blogger flight 75 said...

Не заебавај.....

Пу, јаз'к !!!
Ми го заеба денот....

10/01/2006 10:17:00 am  
Blogger Karakash said...

Zasto da stanuvame sabajle vise? Nema poenta...:(

Ke stanuvame popladne:)

Kasandro mori.

10/01/2006 11:35:00 am  
Anonymous Crazy said...

Лелелел, зашо бе :D

А таман мислев ќе биде ...и така тие среќно живееја до крајот на животот.. :D:D:D:D:D

10/01/2006 12:52:00 pm  
Blogger retry said...

Spurs se shampioni godinava :))

Tony, if you're reading this - daj go brojot na Eva.

10/02/2006 09:17:00 am  

Post a Comment

<< Home