Tuesday, October 17, 2006

Нежноќа
Warning: ЕНКО, САМО АКО СИ ГО ФАЌАЛ ПОСТОВ!
Сликовитост
Ова се сликите кои ги ветив а не бев у можност да ги ставам (ради јебената конекција) у постот за Најсериозниот кандидат за титулата 2006/2007.
Ребрендирање Мала реминисценција / голем играчина Џек Николсон влезе у игра [лоша монтажа]

7 Comments:

Blogger Shepard said...

мислам дека со џек николсон на терен (не покрај терен), шансите ни се каде-каде поголеми.

10/17/2006 07:05:00 pm  
Blogger Karakash said...

Не чепкам.

10/17/2006 07:51:00 pm  
Blogger retry said...

Nicolson u starting five bi go stavil :))

10/18/2006 12:46:00 am  
Blogger shisha said...

a

10/21/2006 09:19:00 pm  
Blogger Karakash said...

Shisha, drug put pokratki komentari:)

10/24/2006 11:28:00 am  
Blogger 5689 said...

zzzzz2018.11.5
louboutin shoes
pandora charms
coach handbags
ugg outlet
hugo boss
coach outlet
reebok outlet
fitflops clearance
ralph lauren polo
adidas yeezy

11/05/2018 06:43:00 am  
Blogger yanmaneee said...

off white
nike huarache
valentino shoes
lebron shoes
nike off white
off white
jordan retro
nike react
hermes belt
lacoste outlet

5/28/2019 03:55:00 am  

Post a Comment

<< Home