Tuesday, June 28, 2005

Преддрафтовски дешавки
Прва можност: Портланд го трампал третиот пик во Јута, за #6 и #27 и првиот пик виа Детроит за следниот драфт. Се` со цел за да го добијат Дерон Вилијамс (или Крис Пол). Втора можност: Зек Рендолф и #3 за Карлос Бузер и #6. Се споменуваат и Гиричек, Мајлс, па и екипите на Атланта и Шарлот. Бонус: интервју со Џералд Грин (средношколец) кој ќе иде високо на драфтов (hoopshype.com).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home