Monday, June 20, 2005

Воскресение | Ressurection
Епа драги НБА фанови после едносезонска пауза, еве го макнба блогот повторно. Цела сезона курбан, меѓутоа следи КВАЛИТЕТ! Моментално, единствен асален македонски спортски новинар е Енес Каракаш и голема чест ми е да ви соопштам дека во скоро време ќе почнеме заедно да го пополнуваме блогов. Го очекувам и Канализација да ни се приклучи. Што ќе правиме на блогов?! Нормално, резултати и статистика ќе идат секојдневно. Но, тука се и многу галерии, клипови, аудио и слични работи за симнување. Исто така, контактираме со момците од nbasource за натамошна соработка. Затоа (барем засега) и ќе се обидеме да има делумна двојазичност. Short brief: this is the ressurection of NBA Macedonia. We missed a whole season, but we look forward and are ready to bring some quality. Other members are expected to join soon. We plan to bring you daily NBA news as usual, but also we plan to offer you free downloads (video clips, audio files and many photo galleries). We also plan to attract visitors from all over the world, and that's why we will be making short briefs in English. We also consider help from Paul and Anthony from the nba source.

10 Comments:

Anonymous selektor said...

браво браво браво!

6/21/2005 10:33:00 am  
Anonymous karakash said...

bravo, nego sto, samo cekajte pa ke vidite kakov blog ova ke bide, a zasto ne i sajt za nekoe vreme...Kanalizacija i Selektor mozete da se priklucite ako sakate, neli Shephard?:)

6/21/2005 06:02:00 pm  
Anonymous oFFchar said...

сите се добредојдени.. ако америве не линкуваат па па па :-)

ќе се обидам и со хупсхајп и хупсвајб да исконтактирам, пошо они какви срања имаат линкувано, зашо не па нас..

по некое редче на енглески, клипче и сликичиња, таман..

6/21/2005 06:27:00 pm  
Anonymous Dwr Budr said...

Ево ме овдеее:)

Ова ме бендисува. Ама ја сакам да прајме пари бе пријателче. Да прајме пари од тоа што највеќе го сакаме. Брате по спрот, мислам.
сериозно сакам СПОРТСКИ ВЕБ-МАГАЗИН...

6/21/2005 06:53:00 pm  
Anonymous karakash said...

Mi se svigja kako zvuci toa "Da praime pari":)

6/21/2005 07:18:00 pm  
Anonymous Dwr Budr said...

Па ќе прајме ли пари Брате по НБА!

6/21/2005 08:06:00 pm  
Anonymous oFFchar said...

ако не линкуваат америте, па после и slamdunk.ru па ко ќе стегнеме банери и банероиди, па коа ќе ни иде линкот на кајрон на пренос на љубомир.. ќе вииш кеш колица :)

6/21/2005 09:12:00 pm  
Anonymous selektor said...

пари?! тоа е само бујна фантазија кога се работи за македонскиот веб простор. освен 2-3 сајта, никој не прави пари. верувајте ми!

6/22/2005 12:38:00 am  
Anonymous oFFchar said...

селекторе, рачунаме ние глобално :) еден банероид од and1, orka и сл. завршуе работа.

него коа ќе го активисаме блогов овие коментари како и постовиве идат јабана

6/22/2005 12:40:00 am  
Anonymous Dexter said...

епа, супер!

6/22/2005 10:54:00 pm  

Post a Comment

<< Home