Wednesday, June 22, 2005

Untitled, but important
Друже Каракаше, друше Канализација, Селекторе и остали.. ЕПТЕН ГОЛЕМ ЌЕЈФ МИ Е ДА КАЖАМ ДЕКА НИ ГО КЛАВИЈА ПРВИОТ ЛИНК ТОКМУ НА NBASOURCE.com -----------> побогу, сајтот е посетуван како он.нет.мк :-) рачунајте дека сајтов е веќе виден пет-шестотини пати од најразличити луѓе од светот. Следен чекор: линкање на хупсхајп и хупсвајб и слемданк (рускиот портал)! Коа викав дека сум озбилен ко хемороид... SPECIAL THANKS TO ANTHONY & PAUL FROM THE NBA SOURCE FOR LINKING US :-) and for tonight's game, I feel the Pistons. As I am writing this, the second quarter goes on and it's a one point game, but I feel Ba Ba Billups somehow.. we'll see! Anybody that wants to exchange links, please contact me.

2 Comments:

Anonymous selektor said...

First Game 7 in the Finals since 1994!!! Не ми се верува....таман ќе помислиш дека Детроит се скршени и готови...и они се враќаат у игра. Помислив после 2-0 за Спарс, ама ете ти ги 2-2! После она што им го направи дедо Хори....се вратија будалите....бреееј неможам да ги гледам... Сега се е можно, Данкан и Попович првпат се соочуваат со 7-ма утакмица... а некако не ми играат добро под притисок Спарси.

6/22/2005 09:48:00 am  
Anonymous karakash said...

Koga ke go prezimas textot za game 6. prezemi go i toj nad nego....Posle jas sum kobel:)

6/22/2005 06:32:00 pm  

Post a Comment

<< Home