Wednesday, July 27, 2005

Kemp Footage
1. Kemp over Alonzo 2. Rasheed can not play D 3. Rebound Dunk 4. Typical Kemp Dunk 5. MJ is rejected ('96 finals) - 4 my man Dwr Budr [right click - Save Target As]

4 Comments:

Blogger Владо Апостолов said...

Флешбек! Тоа ти е.

Ми текнува дека учев на полувреме од утакмиците од финалето. Учев Биологија, имав страв од професорката и учев ко луд.

Флешнек!

7/27/2005 08:35:00 pm  
Blogger Владо Апостолов said...

Мислев на финалето 1996!

7/27/2005 09:18:00 pm  
Blogger Shepard said...

Ја се сеќавам дека на едната немаше струја.. а ја седев цела вечер.. и таму негде у трета се пушти струјата.. ама Чикаго тепаа :(

Исто се сеќавам дека тогаш имав паднато на колено и раната ми се лепеше за чаршаф..

7/27/2005 09:37:00 pm  
Blogger Karakash said...

Ова задњево не ти требаше:)

7/28/2005 02:25:00 pm  

Post a Comment

<< Home