Friday, July 01, 2005

Ново линкче
Нашиот блог е линкуван и од страна на големиот портал Хупсвајб. | A link to our blog is put on HoopsVibe.com. "Macedonian NBA blog updated daily by talented writers & journalists"

5 Comments:

Blogger Ико said...

Закон. Мислам ако сакате да привлечете странски аудиториум дека повеќе време треба да посветите на постовите на англиски, а и сите ние останати да праќаме коментари на англиски.

Гоу!

7/01/2005 04:21:00 pm  
Blogger Shepard said...

па освен тебе никој не ни коментир :(

7/01/2005 06:48:00 pm  
Blogger Ико said...

Имам некои идеи...ќе ти пишам на мејл!

7/01/2005 07:05:00 pm  
Blogger Karakash said...

Какви идеи? Не кажуете, а:)

7/03/2005 11:10:00 pm  
Blogger Nuanda said...

Weel greath job friend:)
Eve be na angliski

7/05/2005 09:59:00 am  

Post a Comment

<< Home