Tuesday, September 27, 2005

Најголемиот камбек на сите времиња
Шепард е дома, спремете се за ќотек. Österreich се дрва у баскет, ама па и ич не ги интересира, така што моите заебанции на оваа тема таму беа проследени со рамнодушно и зачудено туфкање. ЊУЗ: Сега повторно можете сите да коментирате, со таа разлика што клаив онакво, да морате да искуцате збор претходно даден на слика пред да постирате. Како кога се регнува мејл. Деновиве очекувајте мал осврт на Лејкерси, македонската репрезентација и Чарли Вилануева. Толку од мене. Фала и пријатно.