Friday, October 13, 2006

Gilbertology 2 + слободните на Шек
Ова само на кратко, зошто привјуто на Чоте ипак е главна ствар денес, што се гледа и по коментарите. Во последниот пост по Гилбертологија кажав дека Аринас ми е една од најомилените фаци во лига поради неколку причини. Како што тргна со Неш негде во јули, сеа се наредија и неколку постови за Жилберто. Така, покрај насловната на SLAM кој ми падна во раце вчера, тој се најде и во последниот број на популарниот магазин Esquire, а линкот до одличното интервју еве го ТУКА. Читнете го, па после него или и вие ќе го ставите Аринас на својата фејворит листа или ќе го ставите на својата Џекес листа, која некако се полни последниве години. Update: Eве уште еден екстра фрики линк за Аринас
* * * * *
Шек вежба изведување слободни со една рака. Толку.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home