Wednesday, October 04, 2006

Медиа-деј фотоси...The Best Media Day Photos
Барем мене, најинтересен дел од стартот на тренинг-камповите ми е медиа дејот у кој може да се видат сите нови фаци на нови фаци итн. како позираат у некои опасни пози како створени за Фотошоп. По сликата на коби во мрската 24-ка еве линкови до некои од најинтересните слики од медиа дејот. Спремете се, има доста...You'r favorites? Кој ли им кажал дека роботите знаат да играат Макарена? Порно бркот не иде никаде.Разбра! Да бе, и после ме праша за порно-источно германскиот брк. Све је исто само Бена нема. Клекнуваш вака...и го пушташ.Многу лесно. Ќе им ги лапнам парите, а нема да бидат ни свесни. Да. Да, ќе се вратам. Да. Да. Да. Ма каков Шугар Реј. И така, се спакува и си отиде, а ја дојдов овде по риба. Кој те шишал? Бу-а-ха-ха-ха. И Што викаш Крис, вака и го пушташ, а?. Ray...is that you?. Од онде Сталин го испрати Вронски у Сибир. Па кај си ти бре Трајане. Копа. Многу сум јак. Фабио во Шарлот!!!. Српски генгста. Тешко му на Орландо. Бонзи? Да, ќе го убијам кога ќе дојде во Сакто. И викаш добро било у Мидл-рт? Но комент. Морав да се поправам за претходната слика, па се ишишав као Ирокез. Кој? Бето? Поздрави го и ти, и кажи дека ќе му ја земам 45-та на Бо и ќе му ја дадам да ја носи. Селтик. Дадо Пршо! Оваа ќе ја играш кец у кец. Сезоната не ни почна, а Стефон и Стиви веќе почнаа да се тепаат за баскетот. Но комент 2. Nobody expects the Spanish inkvisition. Или така нешто, само без брада. Зар и ти сине Кевине?

4 Comments:

Blogger Laf said...

Хехе... Она со Стефон и Стиви е добро. :)

10/04/2006 12:34:00 am  
Blogger retry said...

Hehehe, nije bash sve isto i pored "bez Bena". Go nema i frizot na Rip :)) Normalno i maskata.

10/04/2006 03:02:00 pm  
Blogger znalac said...

Добар избор на слики. Ај, еве јас да спомнам дека Raptors имаат камп во Waterloo (110km од Торонто) и сите се здрави, живи и весели (како и сите други тимови на почеток). Во сабота планирав да ги гледам (ќе играат меѓу себе), ама тренингот го закажале на пладне, што се поклопува со фудбалот ENG-MKD, така што ќе го прескокнам кампот. Ај да уловам нешто од preseason, па ќе пишам нешто поопширно околу Raptors.

10/04/2006 07:05:00 pm  
Blogger Karakash said...

Можеш и привју да пишеш:)

10/05/2006 12:09:00 am  

Post a Comment

<< Home