Friday, September 29, 2006

Orlando's...Bloom
Двајт друже, знам дека само што излезе од пубертетски води и иако стварно си Ѕвер и веројатно ќе бидеш играчиште у следниве 10-15 години, пази какви изјави даваш во иднина. Да не ме сфатиш погрешно, отсекогаш сум сакал оптимисти, ама да изјавуваш дека во новата сезона Орландо може до титулата е ипак малце премногу (пример за оксиморон). Не знам, можеби оптимизмот на Грент те фатил и тебе или пак тоа е само до годините...Или пак уште ти се врти од ОВА!!!...

3 Comments:

Anonymous bodan said...

adolescent????

9/30/2006 12:58:00 am  
Blogger zare said...

Aj ako znae nekoj dali i na koja televizija ke davaat NBA EUROPE LIVE TOUR neka spomne nesto,na nasava izgleda nema da davaat..

9/30/2006 12:55:00 pm  
Blogger Karakash said...

Адолесцент на ролеркостер:)

На нашава скоро сигурно нема да даваат, како и што е трудно дека пак ќе даваат НБА воопшто.
За самиот догаџај би требал да имам нешто поопширно следната недела...се надевам.

9/30/2006 02:36:00 pm  

Post a Comment

<< Home