Tuesday, September 26, 2006

Леброн на гости кај Летерман
По вечерата со вториот најбогат човек во САД, Леброн беше гостин и во второто најдобро ноќно ток-шоу во САД. Клипот е малце подолг (9 минути и 46 секунди долг поточно), али вреди да се погледне.

5 Comments:

Blogger zare said...

A koj e vtoriot najbogat covek vo SAD?

9/26/2006 04:50:00 pm  
Blogger Shepard said...

дебилен е овој леброн. го глеав клипов пред некој ден, ме накурчи..

9/26/2006 06:08:00 pm  
Blogger chote said...

Бафет некој, Ворен мислам дека се вика. Втор најбогат човек у свет.

9/26/2006 07:32:00 pm  
Blogger Karakash said...

Ворен Бафет се вика чиката која има 76 години и проценето богатство измеѓу 42-46 милијарди долари!!!

Иначе, пред некој месец Бафет изјави дека поголем дел од тие пари ќе ги даде на хуманитарни организации, а 85% од нив ќе одат у фондацијата на најбогатиот човек во САД-Бил Гејтс и жената му.

Тој негов потег е најхуман потег од страна на еден човек во историјата на САД, а тој тоа го објасни со изјава дека тој започнал од нула и не сака неговите внуци да уживаат во милијарди кои не ги заработиле, туку наследиле.

За секој случај им оставил по некое милионче. Да имаат за леб.

Шеп, тебе се те курчи, Остај тоа Хејторејдот:)

9/26/2006 11:20:00 pm  
Blogger retry said...

E alal da mu e na chikata. I jas bi igral taka - ne bi im ostavil nishto na vnucite, taka bi gi otupel od start. Samo ushte da gi zarabotam tie pari i kje si go odrzham vetuvanjevo :))

9/27/2006 10:08:00 am  

Post a Comment

<< Home