Monday, September 25, 2006

Гозба во улицата на Малуфите
Познато е дека Малуфите покрај тоа што се газди на Кингси, имаат и неколку други бизниси на страна од кои главен им се казината во Вегас. Иначе, не се само браќата Џо и Гевин Малуф газди на Кингси, него тука е у прашање цела фамилија, само што овие двајца најмногу се сликаат. Кингси им се фамилијарен бизнис, нешто како оние фамилии у кои сите работат у една пиљара. Или не... Покрај баскетот и казината, Малуфите имаат свој удел и у продукцијата на филмови, а доказ дека работат сите заедно, а и дека сакаат хорор филмове се и 700-те илјадарки кои ги вложиле во проектот на продукцијата на Бен Еслек, The Feast. У задњиот филм на идеја на хорор гуруто Вес Крејвен учествуваат дури шест Малуфи. Мора да е интересно да се читаат кредитсите на крајот на филмот, презимињата не мораш да ги гледаш. Што се однесува до самиот филм, немам појма каков е, али четири имиња ми даваат надеж дека вреди да се ѕирне. Покрај двете главни женски улоги во Гозбата се појавуваат и Џеј од тандемот Џеј и Сајлент Боб и Хенри Ролинс.

5 Comments:

Blogger retry said...

Abe jas na credit-site ne gi gledam Maloof-ive. Ili mozhebi igraat epten sporedni ulogi.

9/26/2006 11:28:00 am  
Blogger Karakash said...

Produciraat

9/26/2006 11:32:00 am  
Blogger zare said...

Pa mozele i nesto bolje da produciraat.

9/26/2006 11:47:00 am  
Blogger Karakash said...

Za 700 000 tolku:)

9/26/2006 12:59:00 pm  
Blogger Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0609
thunder jerseys
football shirts
ugg outlet
jordan shoes
oakley sunglasses
polo outlet
uggs outlet
pandora charms
bcbg dresses
jimmy choo sunglasses

6/09/2018 03:55:00 am  

Post a Comment

<< Home