Tuesday, August 08, 2006

Самба + Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
До прееска гледав како Америте водеа, газеа, се мучеа, губеа, па на крај едвај се спасуваа против дружината на Леандрињо и Сајдшоу Боб. Единствен заклучок од целата утакмица е дека Порторико и Кина (без Јао) се далеку од добри репрезентации...а и дека многу работи во играта на САД зависат од Мело. Откако тој се повреди у 2. четвртина (имаше 16 поени дотогаш и остана прв стрелец до крај) како се кај Америте да застана во место. Него, батали Америка-Бразил и Чајна Гејмс. Еве нешто многу поинтересно, нешто на што се смеев задњиве пола саат.

5 Comments:

Blogger flight 75 said...

Филмов искочен е?

8/10/2006 07:51:00 pm  
Blogger Karakash said...

coming soon.

8/11/2006 10:52:00 am  
Blogger flight 75 said...

Абе да, ама као да видов на IMDB дека у март била премиерата....

8/11/2006 12:31:00 pm  
Blogger Karakash said...

Ocekuvav vakov avatar od tebe. Vreme bese:)

8/11/2006 12:59:00 pm  
Blogger flight 75 said...

Па, глеам сите стаиле, ај и ја...

8/11/2006 01:22:00 pm  

Post a Comment

<< Home