Saturday, August 12, 2006

Фиши
Нешто ми е фиши тука. Вчера фино-лепо си постирав. И сабајле си го видов текстот. Арно ама, сега го нема нигде на блогов. Добро ми текна на Дигимак па го побарав преку нивниот сервис. И го најдов. Ја неам појма што се случило со постот или па само ја не можам да го видам или...што знам. Ениуан? ПС: Не знам што се деси, ама слободно кликајте на линкот погоре за "изгубениот" текст. Коментари не дава да се оставаат. Ни ја не знам зошто. Ај, па можеби ќе го репостирам денес или утре, ќе почекам да не се појави од мртвите на блог.

17 Comments:

Blogger chote said...

Њама. Не го гледам, последен пост е мазохистот. А вчера вечер фино-лепо си го собрав (Едсон Стиви де Насцименто Гонзалез Переира - Нештињо, РИП на бербер и Херминаторот се запозна со Мајкл..) и прочитав со фид ридерот...

8/12/2006 02:29:00 pm  
Blogger Karakash said...

Чоте. Ја ни овој пост не можам да го видам. Ми текна преку архива па го најдов, и тоад мазохистов кој пак се појавува како прв пост кога ќе отидам хоум.

8/12/2006 02:33:00 pm  
Blogger chote said...

Почекај малку, веројатно блогер има некоја мака.

8/12/2006 02:35:00 pm  
Blogger Karakash said...

Можда му се присрало, па се избришал со задњиот пост:)

8/12/2006 02:40:00 pm  
Blogger flight 75 said...

Ја мислев дека сум сањал за тој пост

8/12/2006 05:25:00 pm  
Blogger Karakash said...

Го ставив пак. Да видам сега колку ќе трае:)

8/12/2006 09:50:00 pm  
Blogger chote said...

Се знае, до селдната нужда на некој од момците од blogger. :)

8/12/2006 09:54:00 pm  
Blogger chote said...

Го нема пак. :) Blogger сероњи!

8/13/2006 01:43:00 am  
Blogger Latifovich said...

А нешти фудбалериште а, а што е со америте до кај се

8/13/2006 03:08:00 am  
Blogger Karakash said...

Pak go nema!?!?!

Mora da go fatilo proliv Blogger.

8/13/2006 10:56:00 am  
Blogger flight 75 said...

Те саботира некој

8/13/2006 03:46:00 pm  
Blogger zare said...

Sto stana so Blogerov,od kaj pa na Spanski ili koj i da e..

8/13/2006 06:04:00 pm  
Anonymous junk yard dog said...

jas znam sto mu e - rasipan e

8/13/2006 11:28:00 pm  
Blogger Омар Шариф said...

шегобиец!

8/14/2006 12:12:00 am  
Blogger retry said...

Se deshavaat vakvi stvari. I u firma imavme meshto slichno. Ali aj da ne drobam, bitno e deka od ovoj post pa natamu kasnam so sluchuvanjata na blog-ov poradi nemanjeto net na odmor, no bar go fativ pochetokot na sveckoto.

Aj sega idam dalje post, po post :))

8/20/2006 08:05:00 pm  
Anonymous Anonymous said...

Keep up the good work » » »

2/05/2007 05:42:00 am  
Anonymous Anonymous said...

Very nice site! http://www.ways-to-lower-high-blood-pressure.info/Does-caffeine-raise-a-person-s-blood-pressure.html Baldness baldness hair loss remedies baldness howt Where can i buy proactiv solution in stores tee-shirt printer bondage gagging fucking printer cartridges hp Nu bras

3/01/2007 03:41:00 am  

Post a Comment

<< Home