Tuesday, July 18, 2006

Brand New Look
Сеуште генгста, поедноставно, помазно и ненатрупано; се надевам ви се допаѓа - во спротивно, навикнете се :) Што се однесува до NBA ствари, еве едно клипчe..
Јас одам на летовање, се читаме ко ќе можам!

11 Comments:

Blogger chote said...

Aj лајк д њу лук! Вери гуд џоб! :)
Што се тиче летовањето, ќе те испратам со еден Middle-earth поздрав. May your beard never grow thin! :)

7/18/2006 05:48:00 pm  
Blogger sylvester said...

Супер ;)

7/18/2006 06:14:00 pm  
Blogger Shepard said...

фала, фала..

и мене ми се свиѓа дизајнов - некако домаќински ми е, лесен, онака.. со две коцки мраз

7/18/2006 06:42:00 pm  
Blogger retry said...

Ne Chote, "May the beard be with you. Always." :))

Jako, jako Shep, vaka povekje mi se dopagja. Braos.

7/18/2006 07:22:00 pm  
Blogger Владо Апостолов said...

Smooth..то би рекол само..али она староно беше ганста...али ок...ај убав помин на одмор..

7/18/2006 07:26:00 pm  
Blogger chote said...

Не знам за твојава верзија ритрај. :)
Ова што јас го пишувам (дословно) го кажува Гандалф кога се поздравува со dwarf-овите (џуџиња ми е чкарт збор:)) на неколку наврати по Middle Earth... :)

7/18/2006 07:42:00 pm  
Anonymous flight 75 said...

Одлично е, Шеп...
Убав помин...не знам Middle Age поздрави :)

7/18/2006 09:15:00 pm  
Anonymous chale_v said...

Не е лош дизајнов. Додека да се привикнеме.

****

Шеп, на одмор ти посакувам ова, ова и овие.

7/19/2006 01:34:00 am  
Anonymous Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

8/07/2006 03:06:00 pm  
Anonymous Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

8/12/2006 12:44:00 am  
Anonymous Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

8/17/2006 07:09:00 am  

Post a Comment

<< Home