Tuesday, July 04, 2006

Big Bull(shit)
После Пеџа, и Бен одлучи дека филингот на некој милион повеќе во џебот е многу поубав од филингот кој го носи НБА титулата. Бен е тазе "бик", а се поради тоа што Чикаго му ги понyди парите кои Пистонси нејќеа, веројатно затоа што знаат колку стварно вреди, посебно со неговите 32 години. Бен со Чикаго секако ќе биде поблиску до титулата од Пеџа со Хорнетси, ама мислам дека Детроит треба да биде среќен што не заглави со дебел договор со Бен, единствено за што можат да жалат е што не направија sign and trade со Булси. Еве што за ова викаат експертите за Пистонси - Need4Sheed.

12 Comments:

Blogger chote said...

Коефициентот на мрскоќа на Детроит туку што падна за 30% :)

7/04/2006 05:56:00 pm  
Blogger chote said...

тукушто, тукушто, тукушто, тукушто, тукушто, тукушто, тукушто, тукушто, тукушто, тукушто....

7/04/2006 06:17:00 pm  
Blogger Karakash said...

малце е, треба уште да паѓа....

7/04/2006 08:03:00 pm  
Anonymous Skywalker said...

E sega Ben nikad vise nema da bide All-Star.I Pred toa bese tapa u napad a sega nema da bide ni u prvi 50 za All-Star-ot

7/05/2006 02:17:00 am  
Blogger Latifovich said...

Lele be nenormalni od tolku igraci ben go najdoa. Sto ne go zemaa Gooden ili haringdon stvarno se nenormalni ali sega imaat dobra odbrana

7/05/2006 11:04:00 am  
Anonymous flight 75 said...

Yes!!!

7/05/2006 12:39:00 pm  
Anonymous Anonymous said...

ajde ajde

7/05/2006 03:08:00 pm  
Anonymous observer said...

Zamenata za Ben e Nazr Mohammed


The San Antonio Spurs announced today that they have acquired Matt Bonner, Eric Williams and a 2009 second round draft pick from the Toronto Raptors in exchange for Rasho Nesterovic.

7/05/2006 05:15:00 pm  
Blogger Karakash said...

Обзи, ги утна малце вестите али нема везе. Тачно е дека Назр е на местото на Бен, ама веројатно не у први пет каде би требал да се најде МекДајс.

7/05/2006 07:28:00 pm  
Anonymous observer said...

e ako de, ali zamena si e zamena :)

7/06/2006 12:03:00 pm  
Blogger Омар Шариф said...

uste rogovi mu falat na ben

7/06/2006 02:55:00 pm  
Blogger Karakash said...

Немај гајле Омаре, ќе му ги набијат:)

7/06/2006 09:25:00 pm  

Post a Comment

<< Home