Tuesday, February 28, 2006

20 000

18 Comments:

Blogger Владо Апостолов said...

Аирлија!

2/28/2006 10:21:00 pm  
Blogger Teko said...

Ајде шо поскоро уште некоја нула на крајот.

2/28/2006 10:31:00 pm  
Blogger beto # 6 said...

Еј пеери ја на мојот, 200 дали иам: )))) АЈ СО УБАВО, НАЈБОЉЕ БЛОГ У МАКЕДОНИЈА Е ДЕФИНИТИВНО...

Каракаш те видов у Бенетон, со колеги ваљда ми беше срам да ти се убацам така...у понеделникот...ПЕеР ЕДЕН ТИ НАОКОЛУ НЕГЛЕАШ А?!?!

2/28/2006 10:36:00 pm  
Anonymous Чоте said...

Ај аирлија!

2/28/2006 10:39:00 pm  
Anonymous chale_v said...

Aria Giovanni да ви ги намножи!

3/01/2006 12:25:00 am  
Blogger Shepard said...

најмладиот играч шо постигнал 20000 посети..

3/01/2006 04:17:00 am  
Blogger Ико said...

Јес!

3/01/2006 04:52:00 am  
Blogger joka said...

svaka chast, alal da vi e , pa i na drugite da im se vrati

3/01/2006 08:57:00 am  
Blogger Karakash said...

Фала, на сите да ви се врати.

Бето, друг пут јави се...

чале_в, Тера Патрик да ти врати.

3/01/2006 09:59:00 am  
Blogger марче said...

i sto ke si kupite so 20 000 pezosi? :))
da vi se mnozat decki!
rispekt!

3/01/2006 10:31:00 am  
Anonymous Anonymous said...

Браво МАКНБА.Закон сте!!!!

3/01/2006 11:14:00 am  
Blogger beto # 6 said...

Каракаш само оштро, со лаконски одговори ...

3/01/2006 12:01:00 pm  
Anonymous darko said...

respect

3/01/2006 01:14:00 pm  
Anonymous chale_v said...

Каракаш, кликни тука за да ти вратат двете одеднаш...

3/01/2006 02:24:00 pm  
Anonymous flight 75 said...

Ај и ја да честитам!
Па, стварно, уште некоја нула да си дочекате

3/01/2006 03:54:00 pm  
Blogger Karakash said...

Чале, господ здравје да ти даде:)

3/01/2006 06:14:00 pm  
Anonymous chale_v said...

Каракаш, со секоја наредна порака ќе ви праќам и по една ваква честитка... :)

3/01/2006 07:45:00 pm  
Blogger Laf said...

Браво, браво... честитки.

3/02/2006 12:01:00 am  

Post a Comment

<< Home