Saturday, January 21, 2006

Седи бе...
По скоро осум месеци постоење, NBA Macedonia ја мина границата од 15 000 јуникс посети. Идемо даље...заедно!

7 Comments:

Blogger Shepard said...

Нек се угоде!

1/22/2006 12:18:00 am  
Blogger Laf said...

Bravo! ;)

1/22/2006 12:52:00 am  
Blogger kole said...

ajde nek se mnozat!!!!:)

1/22/2006 12:59:00 am  
Blogger Ико said...

Честито! Кога ќе частите пиво?

1/22/2006 03:35:00 am  
Blogger Shepard said...

abe ja sum vlavot be, sve na pivo da se mislelo..

1/22/2006 05:02:00 am  
Blogger марче said...

iiiii institucija stanafte be decki :) braos!

1/22/2006 08:51:00 am  
Blogger beto # 6 said...

Ај честито уште многу вакви убави работи да ви се десат...и коа ќе биде година дена од блогот зда има роденденеска забава негде...да глеаме некоја утакмица заедно(плејоф ќе биде тогаш ваљда)

1/22/2006 03:55:00 pm  

Post a Comment

<< Home