Tuesday, January 03, 2006

Толку од "Покерашот"
Ова и ја и Шеп го најавувавме уште одма кога се појави веста дека типот е именован за главен тренер на Соникси. Како масло и вода, некои работи едноставно не одат една со друга. Белким сеа малце ќе им тргне у Сиетл, кога Боб Вајс више не им седи на клупа.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home