Thursday, November 24, 2005

Ајде аирлија!
Конечно и моите Хоукси тепаа некого, решавајќи ги синоќа Селтикси. Досега требаа да имаат некоја победа повеќе, да не беше сјебаниот распоред кој у првиве три недели ги носеше кај или им носеше дома тимови од Западот. Пазете се сега. (добро, не баш:)

6 Comments:

Blogger beto # 6 said...

Da ne bash:)

11/24/2005 11:05:00 pm  
Blogger beto # 6 said...

Utre smetajte na moe privju za NJN-PHX samo kazete u kolku pocnuva ako e u 10.20 p.m. a se igra vo PHX

11/25/2005 05:57:00 pm  
Blogger zare said...

This comment has been removed by a blog administrator.

11/25/2005 06:01:00 pm  
Blogger zare said...

Abe Cisse uste li ne nauci kako se vreminjata!!!Se igra u 4,30 po nase vreme..

11/25/2005 06:02:00 pm  
Blogger beto # 6 said...

Jebiga so da praam,ako se igra na zapad u nekoi gradovi neli e +9 saata?

11/25/2005 06:12:00 pm  
Blogger Karakash said...

pisuj i prakaj...utre na mail.\Hvala Zare.

11/25/2005 08:44:00 pm  

Post a Comment

<< Home