Monday, November 14, 2005

Ексклузива: НБА на ТВ4!
NBA Macedonia ја има честа прва да ви ја соопшти веста дека по едногодишна НБА темнина, нашата омилена лига на светот сезонава дефинитивно ни се враќа, и тоа преку фреквенцијата на ТВ4. Сеа засега не е познато колку утакмици ќе гледаме неделно или од кога ќе почнат преносите, но сигурно нема да чекаме повеќе од месец дена. Свака част, ТВ4, Шеп кога ќе прочита, нозе ќе ви мие:) Шеп вика: емии.. алал да ми ви е.. бре бре.. Госпо здравје да ви дај, да ве поживеј.. ќе ви палам свеќа.. све ќе ви палам..

10 Comments:

Blogger beto # 6 said...

Еј епа супер,сеа ќе глеаме нба со мак коментар(уште Љубо да го донесат),се надевам дека нема да земат некој мрчатор ко Циле за нба.Спуер потег ај респект ју тв4

11/14/2005 10:18:00 pm  
Anonymous laf said...

Одлична вест... кој дознае повеќе детали - нека пише. А Зора ќе видат... расисти едни!!! :)

11/15/2005 12:26:00 am  
Blogger Ико said...

Има на ТВ4 еден супер коментатор...Игор мислам дека се викаше...во секој случај, барем во МКД нема подобар од Љубомир, ама сите имаме опција mute на телевизорите ако се погоди некој чкарт коментатор. Браво!

11/15/2005 12:30:00 am  
Anonymous Anonymous said...

А да ви дадам една идеја:
Почнете да се кладите на NBA и пишете кој на кого типувал, па можеби во заедничка сарадња би ги опељушиле кладилниците :)
Што викате?

11/15/2005 10:44:00 am  
Blogger Karakash said...

Добро бе, Бето и Селекторе, что сте запнале со тој Љубо, а? Што праиме ако ја и Шеп се укључиме у преносите, не викам дека ќе биде, ама што ако? И тогаш ќе стискате mute?:)

11/15/2005 12:28:00 pm  
Blogger Ико said...

Тогаш гасам телевизија комплетно :) Не, тогаш зиам кабелот и уклучувам на големи звучници за поубаво да ве слушам :)

11/15/2005 06:02:00 pm  
Blogger beto # 6 said...

Еј газди еј.ај стварно иддете таму коментирајте.Интересно ќе биде(ваљда).Само немојте навијачки)

11/15/2005 06:39:00 pm  
Blogger Little said...

ZAKON, Опет NBAAAAAAAA>

11/16/2005 12:33:00 pm  
Blogger Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0609
ralph lauren pas cher
ray ban sunglasses
adidas outlet
michael kors outlet
columbia sportswear
christian louboutin outlet
alife clothing
kevin durant jerseys
nike presto
polo ralph lauren

6/09/2018 03:57:00 am  
Blogger Yaro Gabriel said...

www0718

nike store
carrera sunglasses
nike shoes
nfl jersey wholesale
balenciaga sneakers
canada goose outlet
soccer shoes
warriors jerseys
true religion outlet
ferragamo outlet

7/18/2018 03:44:00 am  

Post a Comment

<< Home