Saturday, October 01, 2005

New Look Pacers
Конечно на некој во Индијана му текна да ги тргне тоа пругите од дресот на Пејсерси, кои добија дрес кој конечно личи на нешто, наместо "пиџамите" кои ги носеа до лани. Шала на страна, Пејсерси оваа недела ја претставија својата нова униформа во која ќе јуришаат по тронот на Спарси. Одличен старт на една нова ера, по крајот на онаа на Реџи по која баш дресот-пиџама е познат. Ваљда ќе имаат повише среќа со новиов лук.

6 Comments:

Blogger zare said...

Da dobro sto gi smenia ali ovaa bela kombinacija sega lici kako belata kombinacija na dresovite na Lejkers, i toa mnogu lici...

10/01/2005 06:11:00 pm  
Anonymous beto45 said...

Zare mi go zema zborot od usta deka licat sega na Lakers , no kako i da e , sega se bolje od lani so Saras , pa ke vidime...Indiana sekad igra u playoff...Ama ke gubat od NJ Nets

10/01/2005 07:47:00 pm  
Blogger Karakash said...

Као прво, да личи маце на таа комбинација на Лејкерси, но тоа не е ништо лошо. За разлика од тимот на Коби, на Индијана и личи таква домашна комбинација, а секоја др. освен жута домашна на Лејкерси е у најмала рака смешна.
А, тоа дека Нетси ќе ја поминат Индијана у плеј-оф, тешко, ептен тешко.

10/01/2005 08:44:00 pm  
Anonymous Prague Rocks said...

Dobro e dresceto be,sto kur:)) A zamislete ja kako knicks fan,predviduvam 60+ season za pacersi i long,long playoff run. Samo se trudam da bidam realen.I da ne im se desi nekoj brawl. Odlicen management!

10/03/2005 03:36:00 pm  
Blogger Karakash said...

se javi, a,mora da boli, mislam kako Knicks fan:))

10/03/2005 08:28:00 pm  
Blogger Beto said...

ABe ke gubat od NJNETS

10/04/2005 01:11:00 pm  

Post a Comment

<< Home