Wednesday, October 19, 2005

Ali G on NBA on TNT
TNT као по обичај и оваа сезона си ги држи под свое четвртоците, во кои ќе пренесуваат најмалку по една утакмица во живо. Но, тоа нормално не е интересниот дел од муабетов. Познати како едни од најиновативните (за разлика од колегите од ЕSPN), типците од телевизијата која ја основаше Тед Тарнер за новата сезона снимија реклами и кратки емисии во кои Аli G интервјуира некои од најпознатите NBА имиња. Ако некогаш сте го гледале Али Џи, онда можете да замислите што ќе се дешава, а ако не сте го гледале, ваш пропуст. Два кратки клипа можете да ѕирнете тука, на официјалниот сајт на ТNТ.

2 Comments:

Blogger zare said...

Ic ne go postuem ovoj ALI G!!!

10/20/2005 12:46:00 pm  
Blogger Beto said...

Zakon e be...koa ke rece Westside is da best:)Inace sto e supak...supak e!

10/20/2005 09:27:00 pm  

Post a Comment

<< Home