Monday, September 26, 2005

In The Ghetto
Вожњата низ својот град Александрија неделата наутро околу 6:30 наутро за малку ќе го чинеше глава рукито на Визардси Андре Блеч, кој токму тогаш беше упуцан во гради. Според извештајот на полицијата, 19-годишниот Андре возејќи се со двајца свои нигас, приметиле како ги прати непознато комбе. Кога играчот на Вашингтон го запрел аутото, од комбето излегле две маскирани, вооружени лица, кои им наредиле да излезат надвор, но пред да може да го направи тоа, Блеч добил куршум во гради. Во моментов тој се наоѓа во сериозна, но според докторите не опасна по живот состојба затоа што куршумот не закачил ни еден од виталните органи. Останува да се надеваме дека младиот Андре ќе биде ОК. UPDATE: Само еден ден по незгодната дешавка му беше потребен на тинејџерот да го даде своето прво пост-шутинг интервју. Судејќи според него, се е ОК и тоа само затоа што куршумот за "цели" 2.5 цм. го утнал срцето.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home