Monday, September 12, 2005

Фрешшшшш
Синоќа одржаниот хуманитарен меч за жртвите од Њу Орлеанс барем за момент ги натера децата од градот кои бегајќи од Кате се најдоа во Хјустон, да заборават на се што загубија за неколку минути и да заиграат баскет со своите НБА идоли. Мечот наликуваше на Ол-Стар и уште еднаш покажа дека од сите спортисти низ светот, баш НБА играчите најмногу од своите милиони пренасочуваат во хуманитарни цели. Благодарение на мај мен Заре, овде можете да ѕирнете две солидни клипчиња со хоум-бој Ти-Мек во главна улога. Енџој!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home