Monday, August 29, 2005

У мртвиов НБА период еве мало освежување во форма на македонски блог кој е посветен на НБА клипчиња, во изведба на Заре (или жаре). Како и секој од нас, така и он моментално ги поминува детските блогерски болести, а блогот полека си добива форма. Слободно кликајте…

6 Comments:

Blogger Shepard said...

a da go draftuvavme detevo za novata sezona???

zare, kje pristapish li kako free agent vo nashiot roster???!!!?!?!

pozdrav, the boss ;)

8/30/2005 01:23:00 pm  
Blogger Karakash said...

Не знам дали ќе сака да потпише за мид-левел договор, ипак треба да ни останат нешто пари за Финли:)

поздрав, the BIG boss:)

8/30/2005 06:06:00 pm  
Blogger Karakash said...

i klaj go u linkove!:)

8/30/2005 06:27:00 pm  
Blogger zare said...

Ne znam dali ke pristapam treba da gi vidam i drugite ponudi..
A toj mid level ke bide od 5 miliona $$$ ili se zavisi od Finli ??

8/31/2005 12:50:00 pm  
Blogger Karakash said...

Па, сеа засеа, сите чекаат на Финли (па и ние:)...најбоље би било да го контактираш Шепард на мејлот најдоле па со него да се договорите, зашто он е задолжен за player personal-oт.

8/31/2005 01:36:00 pm  
Blogger Nuanda said...

Слушајте ваму немој многу да мрчите и да ги прескокнувате агентите директни договори помеѓу играчи не се дозволени - од што ќе живеам јас после ако не исцедам некој $$$$$$ ehe breee

9/01/2005 03:42:00 pm  

Post a Comment

<< Home