Thursday, July 28, 2005

Имам Лери-нгитис
by Karakash Бла, бла, бла …. Лери Браун во Њујорк (за огромни пари?!?!?!) … бла.. бла … бла, бла … некој е ок со тоа… некој не, бла, бла, бла. …, а некои до толку се заангажирале, што направиле и Head2Head анализа. У меѓувреме New York Post и даље му лиже г'з на Лери (веројатно сакаат да бидат први кои ќе добиваат негови изјави). Уште пред да го напушти Детроит решив да не му посветувам премногу внимание на Лери Браун и неговите "ќе бидам догодина тренер, нема да бидам догодина тренер. Сигурно останувам во Детроит" муабети. Најискрено, од времето кога беше у Филаделфија не ми се свиѓа Лери Браун и тоа не се сменило до ден-денес. Не знам што да кажам за неговиот ангажман во Никси (уствари знам, ама не мислам да се замарам со Лери), но да сум јас на местото на играчите и навивачите на Њујорк би се запрашал дали може да му се верува на некој како Лери. И досега имам пишувано за Лери, така да знаете што мислам за него и ова е задње што мислам да го напишам за Браун, затоа што уствари, I couldn't care less about Lerry.