Wednesday, July 13, 2005

Глупача

"Ја ипак би ја оваа лево" На барање на колегата блогер Комуналец еве ви фотка од девојчето кое пред две години (кога поминаа) за малку ќе му ја уништеше кариерата на Коби. Знам што си мислите, "мора да е оваа лево", ама не е, него оваа до неа. Е, дури сега не ми се верува дека Коби силувал.