Saturday, July 30, 2005

И на "црнците" им треба одмор:)...
NBA Macedonia у следниве недела дена ќе одмара. Ако осетите потреба од нас слободно таа потреба задоволете ја со цурава, т.е. Marisa Miller (која иначе не навива за Сакраменто). Море, кога сте више тука, aj, бујрум.