Thursday, June 30, 2005

A?
Каков dunking тандем ќе бидат Марвин Вилијамс и Џош Смит, а? On your feet Hotlantaaaaa!!!:)

4 Comments:

Blogger Ико said...

Бидна и драфтот...ајде сега кога ќе почнат мал милион шпекулации за трампи. Многу ме нервираат шпекулациите во НБА зошто не е можно сите да ги запамтиш, во секоја се вклучени по 5-6 играчи. Како и да е...
Изјавата на пикот на Ел Еј: "Не ми се верува дека ќе играм со Коби Брајант а тренер ќе ми биде Фил Џексон"

Така бе момче!!

6/30/2005 07:46:00 pm  
Blogger Владо Апостолов said...

Ко шо читам, Америте велат дека Вилјамс е најталентираниот играч на драфтот. И велат дека Букс згрешиле со Богут, т.е. ризикуваат.

7/02/2005 11:28:00 pm  
Blogger Shepard said...

Па Даре Миличич.. Сем Боуви.. ете ти :)

7/03/2005 06:11:00 pm  
Blogger Karakash said...

Ја не би одел толку далеку од изедначувањето на Богут со Дарк-О или пак Боуви, а дека Марвин е најталентираниот годинава то је факат, така да нормално дека ми е уште по кејф сто заврши у Атланта

7/03/2005 11:08:00 pm  

Post a Comment

<< Home